Στο τιμόνι της Roche Hellas ο Ezat Azem

roche-hellas-azem-collage-e1562166476426

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!! 

 

Τα ηνία της Roche Hellas έχει πλέον ο Ezat Azem ως Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Ο κ.Azem διαδέχεται την Anne Nijs, διευθύνουσα σύμβουλο της Roche Hellas από τον Απρίλιο του 2015, η οποία αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στον Όμιλο Roche.

Στο ακαδημαϊκό του υπόβαθρο συνέβαλαν οι σπουδές του στην Ιατρική Σχολή Hadassa του Hebrew University στο Ισραήλ και στο Recanati Business School του Tel Aviv University . Επίσης, ο νέος πρόεδρος της Roche Hellas έχει παρακολουθήσει ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο INSEAD Business School (Γαλλία) και στο London Business School (Ηνωμένο Βασίλειο).

Με 20ετή πείρα στον φαρμακευτικό κάδο, ο Ezat Azem κατάφερε να ξεχωρίσει αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης σε εταιρίες του μεγαλύτερου ομίλου βιοτεχνολογίας, που συνδυάζει τη δυναμική του κάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών.

Αφετηρία της καριέρας του ήταν η Roche του Ισραήλ, όπου ανέλαβε μια σειρά από επιτελικές θέσεις, με αυξανόμενο βαθμό ευθύνης.

Κατακτώντας ηγετικές θέσεις στη Roche Israel, το 2003 ανέλαβε το ρόλο του Marketing Director, ενώ το 2009 ορίστηκε Business Unit Director.

Ωστόσο, διαθέτει πείρα και από την διαχείριση εταιριών του ομίλου σε άλλες χώρες, αφού το 2015 «υπηρέτησε» στη Roche Romania ως Commercial & Strategic Director, ενώ από το 2017 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Roche Slovenia.

Με αφορμή την ανάληψη της διευθυντικής θέσης ο κ. Azem δήλωσε «με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνω την ηγεσία της Roche Hellas. Θα έχω τη χαρά να συνεργαστώ με μια δυναμική ομάδα συναδέλφων, με στόχο να διατηρήσουμε την ισχυρή παρουσία της εταιρείας στη φαρμακευτική αγορά, συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς στην Ελλάδα θα έχουν πρόσβαση στις καινοτόμες λύσεις υγείας που προσφέρουμε».

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.