Νέα θεραπεία για καρκίνο προστάτη από τη Bayer

Bayer

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!! 

 

Ελπιδοφόρα δεδομένα από το ερευνητικό της πρόγραμμα στον τομέα της ογκολογίας θα παρουσιάσει η Bayer σε συνέδριο της Αμερικάνικης Εταιρίας Κλινικής Ογκολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, στις 14-16 Φεβρουαρίου.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, τα δεδομένα που προέκυψαν από την κλινική μελέτη ARAMIS, με την υπό διερεύνηση δραστική ουσία δαρολουταμίδη, σε ασθενείς με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, χωρίς μεταστάσεις.

Η μελέτη ARAMIS, είναι μια τυχαιοποιημένη, διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη φάσης 3 για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας της δαρολουταμίδης σε ασθενείς με δαρολουταμίδη  (nmCRPC), που υποβάλλονται σε αγωγή με θεραπεία αντιανδρογόνων (ADT) και με υψηλό κίνδυνο εμφάνισης μεταστατικής νόσου.

Η ουσία αναπτύσσεται από την Bayer και την Orion Corporation, μια Φινλανδική φαρμακευτική εταιρεία. Η δαρολουταμίδη έχει λάβει ήδη έγκριση από τον αμερικανικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων (FDA) με συνοπτικές διαδικασίες, για τη χορήγηση στους ασθενείς με nmCRPC και η Bayer ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση για την άδεια κυκλοφορίας του φαρμάκου και στην Ε.Ε.

Η Bayer θα παρουσιάσει επίσης στοιχεία σχετικά με την ήδη εγκεκριμένη θεραπεία κατά του καρκίνου του προστάτη, το διχλωριούχο ράδιο-223 (εμπορική ονομασία Xofigo), καθώς και δεδομένα καθημερινής κλινικής πρακτικής και αναλύσεις από όλο το τρέχον πρόγραμμα κλινικής έρευνας για την σοραφενίμπη (εμπορική ονομασία Nexavar), που έχει εγκριθεί για τη θεραπεία ορισμένων μορφών ηπατοκυτταρικού καρκινώματος, καρκίνου του νεφρού και διαφοροποιημένου καρκίνου θυρεοειδούς.

 

Πηγή

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.